Gruppaktiviteter

Hitta er inspiration och välbefinnande i några av följande exempel på möjliga aktiviteter att boka på Ullevi gård

Kundalini och medicinsk yoga: en yoga för alla

Promenadyoga: breathwalk är en enkel skön och avslappnande yoga där vi går till fots i naturen,ett naturligt effektivt sätt att må bra.

Vegetarisk kost: Vi lagar god enkel vegetarisk mat från grunden, gluten och laktos fri, avslutas med gemensam middag, maten är din medicin.

Föreläsning  örtmedicin: Örter har vi använt så länge människan gått på jorden. De har en fantastisk läkande effekt.Vi får en inblick om de vanligaste örternas/kryddornas läkande kraft.

Massage:
Intuitiv massage, alla är unika och jag tittar på dina kroppsrörelser och muskler och efter det ger jag dig massage med mjuk el. vid behov fastare massage, för att din kropp ska slappna av och släppa spänningar och få i gång energin.

Mindfulness:
Du får hjälp att acceptera och hantera dina tankar och känslor. Det är en västerländsk terapi metod som har sitt ursprung i öst.

Mindfulness-medveten närvaro minskar stress och oro, gör dig fokuserad i nuet.

Andningsterapi:
Andetaget är A-O till ditt tillfrisknande. Med olika andningstekniker kan du få kroppen och hjärnan att släppa stress och spänningar, få mera energi. Här har du en av de viktigaste nycklarna för att må bra.

Ansiktsbehandling: skön ansiktsbehandling med ekologiska produkter från Maria Åkerberg, kan även göras i grupp då var och en gör rengöring, peeling och ansiktsmask efter sin hud.

Frans och bryn färgning.

Stil och färgrådgivning: enskild /grupp

Livstilscoaching:
För vad behöver du hjälp och vägledning? Din personliga utveckling, arbete, relationer, hälsa mm, hitta balansen, harmoni och glädjen i livet både privat och i arbete.

 AnnaLena inspirerar dig till din väg till god hälsa och välbefinnande.

Hjärtligt välkommen!
Certifierad kundalini och medicinsk yogalärare
Diplomerad Helhets terapeut
Certifierad Stil och färgrådgivare
Diplomerad Hudterapeut med Holistic inriktning

AnnaLena Scott
070-2471002
annalena@scotts.se

För frågor kontakta gärna oss!

Bokningsförfrågan

EnglishGermanSwedish